Εξαργύρωση Safe€uros

Safe Gold (50 Safe€uros)
Αποκτήστε την

Το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας υγείας που περιλαμβάνεται στην κάρτα προνομιών ‘SAFE GOLD’ αποτελεί σήμερα το πιο ανταγωνιστικό πρόγραμμα πρωτοβάθμιας υγείας.
Απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας και υγειονομικής κατάστασης και προσφέρει στις βασικές ειδικότητες δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις στα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα.
Σε συνδυασμό με δωρεάν chek-up, καθαρισμούς δοντιών αλλά και οφθαλμολογικό έλεγχο σε μοναδική για τον χώρο της υγείας ανταγωνιστική τιμή, θεωρείται ένας άριστος συνδυασμός κόστους-παροχών.

Περισσότερα


Safe Black  (80 Safe€uros)
Αποκτήστε την

Το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας υγείας που περιλαμβάνεται στην κάρτα προνομιών ‘SAFE BLACK’ είναι το πρόγραμμα επιλογή για τον οικογενειάρχη που θέλει την απόλυτη πρωτοβάθμια εξασφάλιση υγείας.
Πλήρες και ανταγωνιστικό αποτελεί υπερσύνολο των προηγούμενων προγραμμάτων και προσφέρει σε όλους, ακόμα και στους ανασφάλιστους, επιπλέον τιμή με έκπτωση έως 85% στις διαγνωστικές εξετάσεις, σε συνδυασμό με απεριόριστες επισκέψεις στο σύνολο των ειδικοτήτων, δωρεάν ή 10 ευρώ ανά επίσκεψη.
Δεν λείπει βέβαια ο δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος, με πλήρες αιματολογικό check-up, καθαρισμό δοντιών και οφθαλμολογική κάλυψη με παροχή γυαλιών οράσεως δωρεάν έως 250 ευρώ.

Περισσότερα

Ετήσιος λογαριασμός επιβράβευσης

Περιγραφή Δωρεάν καλύψεωνΚόστος*
2 καθαρισμοί δοντιών (ένας ανά εξάμηνο)
∆ύο φορές τον χρόνο, καθαρισµό δοντιών / στίλβωση / φθορίωση, Προληπτικό - Ακτινογραφικό έλεγχο, Έκδοση πιστοποιητικού µετά από εξέταση (σχολική χρήση), Αντιµετώπιση έκτατου περιστατικού
40€x2= 80€
1 πλήρες αιματολογικό check up
Γενική αίµατος ΤΚΕ Γενική ούρων Σάκχαρο Χοληστερόλη ολική Τριγλυκερίδια καθώς και Ηπαττικό έλεγχο (Για µέλη του προγράµµατος άνω των 14 ετών) που περιλαµβάνει: SGOT SGPT γ-GT
30€
Επίσκεψη σε παθολόγο για αξιολόγηση του check up
∆ωρεάν και Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις για Συνδροµητές του προγράµµατος Safe άνω των 14 ετών, στις ειδικότητες Παθολόγου, Καρδιολόγου, Χειρουργού, Ορθοπεδικού, Γυναικολόγου, στα εξωτερικά ιατρεία των Nοσηλευτικών ιδρυµάτων µελών του συµβεβληµένου δικτύου.
30€
Επίσκεψη σε καρδιολόγο για αξιολόγηση του check up
∆ωρεάν και Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις για Συνδροµητές του προγράµµατος Safe άνω των 14 ετών, στις ειδικότητες Παθολόγου, Καρδιολόγου, Χειρουργού, Ορθοπεδικού, Γυναικολόγου, στα εξωτερικά ιατρεία των Nοσηλευτικών ιδρυµάτων µελών του συµβεβληµένου δικτύου.
30€
1 οφθαλμολογικός έλεγχος
Δωρεάν ετήσιος Οφθαλμολογικός έλεγχος (για μέλη του προγράμματος άνω των 14 ετών), που περιλαμβάνει: Μέτρηση της οπτικής οξύτητα Μέτρηση της Διάθλασης (Διαθλασίμετρο) Τονομέτρηση Εξέταση στην Σχισμοειδή λυχνία (βυθοσκόπηση)
20€-40€
Συμμετοχή σε αγορά γυαλιών οράσεως (αξίας >100€)
Στα συμβεβλημένα οπτικά καταστήματα, παρέχονται:
i) Δωρεάν αγορά γυαλιών και φακών επαφής αξίας έως του ποσού των 250 ευρώ (με χρήση έγκυρου παραπεμπτικού ΕΟΠΠΥ - το ποσό των 100 ευρώ καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ και τα υπόλοιπα 150 ευρώ από την Safe Card
ii) Για αγορά γυαλιών ή φακών επαφής αξίας άνω των εκατό (100) ευρώ παρέχεται: Είτε επιδότηση 80 ευρώ. Είτε συμμετοχή του συνδρομητη - μέλους: 40% στο κόστος αγοράς .
80€-150€
Σύνολο:>300€
(*) ενδεικτικές τιμές - Αναλυτικά οι παροχές στο www.safecard.gr


Καθημερινές αγορές στο www.safedeals.gr, οδηγούν στη συλλογή πόντων και την απόκτηση προνομιακών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας!