29€ Από 140€ (-79%) Για 2 Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Προσώπου Για Εξάλειψη Πανάδων Και Σύσφιξη Ή 34,90€ Για 6 Θεραπείες Προσώπου Που Περιλαμβάνουν 3 Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης ΚΑΙ 3 Συνεδρίες RF Για Εξάλειψη Πανάδων,Δυσχρωμιών Και Λεπτών Γραμμών, Στο Elegant Beauty Στη Νέα Ιωνία. 


29€ Από 140€ (-79%) Για 2 Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Προσώπου Για Εξάλειψη Πανάδων Και Σύσφιξη Ή 34,90€ Για 6 Θεραπείες Προσώπου Που Περιλαμβάνουν 3 Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης ΚΑΙ 3 Συνεδρίες RF Για Εξάλειψη Πανάδων,Δυσχρωμιών Και Λεπτών Γραμμών, Στο Elegant Beauty Στη Νέα Ιωνία.
Donedeals
Donedeals

29€ από 140€ για 2 Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Προσώπου για Εξάλειψη Πανάδων και Σύσφιξη 34,90€ από 300€ για 3 Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης και 3 Συνεδρίες RF για Εξάλειψη Πανάδων, Δυσχρωμιών και Λεπτών Γραμμών   Λίγα Λόγια Δερμοαπόξεση Η υπερσύγχρονη μέθοδος της δερμαπόξεσης κάνει ουσιαστικά μια μηχανική απολέπιση, χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των ρυτίδων του προσώπου, για την απόσβεση των λεπτών ρυτίδων και των ουλών του προσώπου, για την αφαίρεση ουλών της ακμής και για την απομάκρυνση των πανάδων του προσώπου και των χεριών. Η δερμαπόξεση μπορεί να ανανεώσει την επιδερμίδα σας με ασφάλεια με εντυπωσιακό και άμεσο αποτέλεσμα χωρίς τους ανεπιθύμητους ερεθισμούς των χημικών πίλινγκ. Η θεραπεία γίνεται στο πρόσωπο αλλά και κοντά στα μάτια και το λαιμό, το μπούστο και τα χέρια ή όπου αλλού θελήσετε.   Το δέρμα αναγκάζεται να αναπλαστεί από μόνο του και η νέα επιδερμίδα είναι λεία, ομοιόμορφη, με χρωματική ομοιογένεια.   Μεσοθεραπεία Τα τελευταία χρόνια η μεσοθεραπεία έχει γίνει η αγαπημένη μέθοδος πολλών ανθρώπων για την αντιμετώπιση αλλά και για την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τη δερματική χαλάρωση, να εξαφανίσει τις ρυτίδες, τις πανάδες, και να βοηθήσει στον ανασχηματισμό του οβάλ του προσώπου.   H μεσοθεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά μικροενέσεων οι οποίες περιλαμβάνουν ένα κοκτέιλ ουσιών από βιταμίνες, μέταλλα, φαρμακευτικές ουσίες και αμινοξέα που διεισδύουν ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα, στο μεσόδερμα. Πρόκειται για μια καλλυντική, αναζωογονητική θεραπεία εμπνευσμένη από την αισθητική ιατρική που χαρίζει σφριγηλότητα.   Οι αφυδατωμένες περιοχές αποκτούν σφριγηλότητα, το δέρμα είναι ενδυναμωμένο και καλύτερα εξοπλισμένο κατά της γήρανσης. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα λαμπερό και υγιές δέρμα.   RF Ραδιοσυχνότητες Οι ραδιοσυχνότητες (RF) προκαλούν με την δράση τους αύξηση της θερμοκρασίας βαθιά στο χόριο με αποτέλεσμα να προκαλούν συρρίκνωση των ινών του κολλαγόνου και έτσι προκαλούν τη σύσφιξη του δέρματος. Διεγείρουν τους ινοβλάστες με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.      Elegant Beauty    Το Elegant Beauty εδρεύει στη Νέα Ιωνία από το 2009. Δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όσων αναζητούν μόνο το καλύτερο.   Στον υψηλής αισθητικής χώρο μας με σύγχρονης τεχνολογίας ιατρικής αισθητικής μηχανήματα, προσδοκούνε να σας αναζωογονήσουνε, να σας ισορροπήσουνε και να σας "κακομάθουνε" με θεραπείες εμπνευσμένες από τη φύση και εκτελεσμένες από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Ανατολής 9-15, Νέα Ιωνία

Beauty 

Έκπτωση: 79%
 
Tιμή: 140€  29€
 
  Επιστροφή 6.5% | 1.52 Safe€uros*
 


*Σημαντική Πληροφορία

Σχετικές Προσφορές

Για όλες τις αγορές σας από το κατάστημα λαμβάνετε επιστροφή σε Safe€uros!

Σχετικά Καταστήματα


Dealway
5%
Προσφορές / Κουπόνια  Προϊόντα 
Περισσοτερα Συνδεση

Ekdromi.gr
7%
Πακέτα Ταξιδίων  Ταξίδια  Προσφορές / Κουπόνια 
Περισσοτερα Συνδεση

GoodDeals
5%
Προϊόντα  Προσφορές / Κουπόνια  Μόδα & Ομορφιά 
Περισσοτερα Συνδεση

Paraxenies
10% - 15%
Προσφορές / Κουπόνια  Προϊόντα  Κοσμήματα 
Περισσοτερα Συνδεση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ