Μοναδικό Chic Beauty Package 4 Υπηρεσιών Που Περιλαμβάνει Manicure Με Ημιμόνιμη Βαφή, Pedicure, Σχηματισμό Φρυδιών Πίλινγκ Χεριών, Από Το Νέο Κέντρο Αισθητικής Κοσμετολογίας +Medisystem, Στην Γλυφάδα! 


Μοναδικό Chic Beauty Package 4 Υπηρεσιών Που Περιλαμβάνει Manicure Με Ημιμόνιμη Βαφή, Pedicure, Σχηματισμό Φρυδιών &Amp; Πίλινγκ Χεριών, Από Το Νέο Κέντρο Αισθητικής &Amp; Κοσμετολογίας +Medisystem, Στην Γλυφάδα!
PromoDeals
PromoDeals

Η προσφορά ισχύει άμεσα και έως 31/5/2019. Η προσφορά περιλαμβάνει: Ένα μοναδικό chic beauty package 4 υπηρεσιών. Περιλαμβάνει: Manicure με ημιμόνιμη βαφή,  Pedicure,  Σχηματισμό φρυδιών  Πίλινγκ  χεριών. Μέση διάρκεια της Συνεδρίας είναι από 20 έως 30 λεπτά. Οι Συνεδρίες είναι κατάλληλες από τη εφηβεία μέχρι την ενηλικίωση και για τους  άνδρες και για τις γυναίκες. Ωράριο λειτουργίας:  Δευτέρα-Παρασκευή: 11:00 – 19:00. Η προσφορά ισχύει μόνο για την αγορά του κουπονιού από το promodeals.gr. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και έως 3 κουπόνια για δώρο σε φίλους & συγγενείς. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού. Για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1-2 ημέρες πριν. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210 2713000, 6989763899 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@promodeals.gr.

Κύπρου 64, Γλυφάδα 166 74

Beauty 

Έκπτωση: 75%
 
Tιμή: 60€  14.9€
 
  Επιστροφή 7% | 0.84 Safe€uros*
 


*Σημαντική Πληροφορία

Σχετικές Προσφορές

Για όλες τις αγορές σας από το κατάστημα λαμβάνετε επιστροφή σε Safe€uros!

Σχετικά Καταστήματα


Deals365
5%
Προσφορές / Κουπόνια  Προϊόντα 
Περισσοτερα Συνδεση

Dealtown
7%
Προσφορές / Κουπόνια  Προϊόντα 
Περισσοτερα Συνδεση

LiveDeal
5%
Προσφορές / Κουπόνια  Προϊόντα 
Περισσοτερα Συνδεση

Pame Gia Fai
7%
Προϊόντα  Προσφορές / Κουπόνια 
Περισσοτερα Συνδεση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ