Τροφή Για Γάτες "Η Απόλαυση Της Σάλτσας" Με Σολομό & Τόνο Gourmet Gold Purina (Πολυσυσκευασία 3X4x85g) 2+1 Δώρο 


Τροφή Για Γάτες "Η Απόλαυση Της Σάλτσας" Με Σολομό & Τόνο Gourmet Gold Purina (Πολυσυσκευασία 3X4x85g) 2+1 Δώρο
e-Fresh.gr
e-Fresh.gr

Αν περνούσε από το χέρι της γάτας σας, κάθε γεύμα υγρής τροφής θα αποτελούταν από σάλτσα, σάλτσα και ακόμα περισσότερη σάλτσα! Γι'αυτό η GOURMET GOLD δημιούργησε τη σειρά ""Η Απόλαυση της Σάλτσας"": μια γενναιόδωρη ποσότητα υπέροχης σάλτσας, συνδιασμένη με λεπτοκομμένα μίνι φιλετάκια. Κάθε συνταγή της σειράς ""Η Απόλαυση της Σάλτσας"" ξεκινά με μια γενναιόδωρη ποσότητα απαλής, γευστικής σάλτσας. Στη συνέχεια συνδυάζεται υπέροχα με λεπτοκομμένες και τρυφερές μπουκιές με κοτόπουλο, βοδινό ή ψάρι. Μπορείτε να νιώθετε καλά προσφέροντας τη σειρά GOURMET GOLD Η Απόλαυση της Σάλτσας κάθε μέρα στη γάτα σας, επειδή κάθε συνταγή προορίζεται για να την ευχαριστήσει. Όλες οι GOURMET GOLD συνταγές είναι παρασκευασμένες χωρίς πρόσθετες τεχνητές χρωστικές, συντηρητικά και αρωματικές ύλες. Νέα σειρά GOURMET GOLD Η Απόλαυση της Σάλτσας: ένα εξαιρετικό γεύμα το οποίο θα απολαύσει η γάτα σας που λατρεύει τη σάλτσα.

Με Σολομό σε Σάλτσα με γεύση ψητού σολομού. Με Τόνο σε Σάλτσα με γεύση Θαλασσινών Μια γενναιόδωρη μερίδα υπέροχης σάλτσας. Λεπτοκομμένα μίνι φιλετάκια/ εκλεπτυσμένα & τρυφερά κομματάκια. Απαλά συνδυασμένο με υπέροχη σάλτσα/ γευστική σάλτσα/ ένα εξαιρετικό γεύμα που θα αγαπήσει η γάτα σας/ που θα ευχαριστήσει τη γάτα σας. Με εκλεπτυσμένα & τρυφερά κομματάκια με κοτόπουλο, βοδινό και ψάρι. Όλες οι GOURMET GOLD συνταγές είναι παρασκευασμένες χωρίς πρόσθετες τεχνητές χρωστικές, συντηρητικά και αρωματικές ύλες.

Για μια μέση ενήλικη γάτα (4kg), σερβίρετε 4 κονσέρβες ανά ημέρα σε τουλάχιστον 2-3 χωριστά γεύματα. Οι μέσες ποσότητες για τη συντήρηση μιας ενήλικης γάτας έχουν υπολογιστεί με βάση γάτες με μέτρια δραστηριότητα σε κανονικές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Οι εξατομικευμένες ανάγκες μπορεί να διαφέρουν και η ημερήσια ποσότητα θα πρέπει να προσαρμόζεται όπως απαιτείται για να διατηρείτε τη γάτα σας σε υγιές σωματικό βάρος χωρίς περιττό λίπος. Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου. Φρέσκο, καθαρό νερό να υπάρχει πάντοτε διαθέσιμο.

Κατηγορια  Pet Shop  Γατα  Τροφη  Υγρη Τροφη 

Έκπτωση: 33%
 
Tιμή: 8.07€  5.37€
 
  Επιστροφή 3% | 0.13 Safe€uros*
 


*Σημαντική Πληροφορία

Σχετικές Προσφορές

Για όλες τις αγορές σας από το κατάστημα λαμβάνετε επιστροφή σε Safe€uros!

Σχετικά Καταστήματα


Euzinshop
5.5% - 10%
Προϊόντα  Είδη Supermarket  Είδη Δώρων 
Περισσοτερα Συνδεση

My Cretan Goods
10%
Προϊόντα  Είδη Supermarket  Είδη Δώρων 
Περισσοτερα Συνδεση

Nature's House
5% - 10%
Μόδα & Ομορφιά  Προσωπική Φροντίδα / Καλλυντικά  Προϊόντα 
Περισσοτερα Συνδεση

Shop365
1.5% - 5%
Αγροτικά Προϊόντα  Προϊόντα  Προσωπική Φροντίδα / Καλλυντικά 
Περισσοτερα Συνδεση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ