Πως λειτουργεί το "Safe Wallet"

Είσοδος

- Χρησιμοποιείστε τον αριθμό της κάρτας σας για να εισέλθετε στο σύστημα.
- Η κάρτα προνομιών ‘Safe Card’ έχει προεκτυπωμένο ένα μοναδικό εξαψήφιο αριθμό.
- Συνδέσου στο site προσφορών safedeals.gr συμπληρώνοντας με αυτόν τον αριθμό το ειδικό πεδίο: ( user name + password ) και έχεις ήδη ενεργοποιήσει το ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι ( Safe Wallet ).
Μοναδικές προσφορές σε περιμένουν να τις αποκτήσεις, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες online επιχειρήσεις, βρες απίθανες τιμές σε εκατοντάδες προϊόντα και υπηρεσίες.
Σε κάθε προσφορά βλέπεις την: Αρχική τιμή, τιμή με Έκπτωση και με Safe Card ποσοστό επιστροφής (%).


Safe€uros στο ‘SafeWallet’

- Με την ολοκλήρωση της αγοράς, σε οποιαδήποτε ‘deal’ επιλέξεις, το ποσοστό επιστροφής (%) πιστώνεται σε πόντους ( 1πόντος = 1ευρώ ), στο ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι ( SafeWallet ).
- Το ποσοστό επιστροφής (%) υπολογίζεται μετά την έκπτωση, στην καθαρή αξία (χωρίς ΦΠΑ) των συνολικών αγορών σου από την συνεργαζόμενη επιχείρηση.
- Το πορτοφόλι σου είναι άμεσα προσπελάσιμο σε κάθε σου συναλλαγή, για να ξέρεις πάντα πόσους πόντους έχεις και πόσους νέους θα αποκτήσεις με την ολοκλήρωση της κάθε συναλλαγής.
Έτσι όσο περισσότερο χρησιμοποιείς την κάρτα προνομιών ‘Safe Card’ για αγορές από το site προσφορών www.safedeals.gr, τόσο περισσότερο κερδίζεις σε έκπτωση, αλλά ταυτόχρονα γεμίζεις το ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι με πόντους επιστροφής, πάντα σε ποσοστό (%) της αγοράς σου.


Κερδίζεις δηλαδή διπλά!!