Μια Εφαρμογή Ενέσιμου Botox Allergan Σε Περιοχή Της Επιλογής Σας ( Μέτωπο, Πόδι Χήνας Ή Μεσόφρυο). ΔΩΡΟ 1 Συνεδρία Laser Ανάπλασης! 


Μια Εφαρμογή Ενέσιμου Botox Allergan Σε Περιοχή Της Επιλογής Σας ( Μέτωπο, Πόδι Χήνας Ή Μεσόφρυο). ΔΩΡΟ 1 Συνεδρία Laser Ανάπλασης!
PromoDeals
PromoDeals

Η προσφορά ισχύει έως 28/2/2019.   Η προσφορά ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει:   Ενέσιμο Botox Allergan με μία (1) εφαρμογή  σε περιοχή της επιλογής σας ( Μέτωπο, Πόδι χήνας ή Μεσόφρυο)   και ΔΩΡΟ 1 συνεδρία Laser ανάπλασης.   Η υπηρεσία παρέχεται από εξειδικευμένο προσωπικό.   Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και άνδρες   Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:30 - 20:00) εκτός από τις επίσημες εορτές και αργίες.   Η προσφορά ισχύει μόνο για την αγορά του κουπονιού από το promodeals.gr.   Μπορούν να αγοραστούν 1 κουπόνι ανά χρήστη και απεριόριστα με τη μορφή δώρου. Κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς. Για την εξαργύρωση των κουπονιών είναι απαραίτητη η εκτύπωση και η προσκόμιση του σε έντυπη μορφή. Μετά την αγορά του κουπονιού είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με το ινστιτούτο 3 ημέρες πρίν για κλείσιμο ραντεβού, και 2 ημέρες πρίν για αλλαγή ραντεβού στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας, αναφέροντας πως είστε κάτοχος του κουπονιού. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται  κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.   Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210 2713000, 6989763899 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]/* */.  

Λ.Βουλιαγμένης 272Β Άγιος Δημήτριος

Beauty 

Έκπτωση: 70%
 
Tιμή: 200€  59€
 
  Επιστροφή 7% | 3.33 Safe€uros*
 


*Σημαντική Πληροφορία

Σχετικές Προσφορές


Romance Summer - Like Kenzo Summer C522
  20% | 0.81 Safe€uros

Floral Dream - Like Burberry London C517
  20% | 0.81 Safe€uros

Περιποίηση Προσώπου-Αιγάλεω - 49€ Από 160€ (Έκπ...
  7% | 2.77 Safe€uros

Τοποθέτηση Βλεφαρίδων Extensions - Σεπόλια - 25...
  7% | 1.41 Safe€uros

Σχετικά Καταστήματα


Dealtown
7%
Προσφορές / Κουπόνια  Προϊόντα 

LiveDeal
5%
Προσφορές / Κουπόνια  Προϊόντα 

Special Deal
5%
Προϊόντα  Προσφορές / Κουπόνια 

Xenodoxeio
7%
Ταξίδια  Ξενοδοχεία  Προσφορές / Κουπόνια 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ