69€ Για Τέσσερις (4) Συνεδρίες Αδυνατίσματος (Lipolaser, Cavitation RF) Ή 109€ Για Έξι (6) Συνεδρίες Αδυνατίσματος (Lipolaser, Cavitation RF) Στο Ολοκαίνουργιο Empyrean Massage Beauty Στο Αιγάλεω. 


69€ Για Τέσσερις (4) Συνεδρίες Αδυνατίσματος (Lipolaser, Cavitation &Amp; RF) Ή 109€ Για Έξι (6) Συνεδρίες Αδυνατίσματος (Lipolaser, Cavitation &Amp; RF) Στο Ολοκαίνουργιο Empyrean Massage &Amp; Beauty Στο Αιγάλεω.
Dealtown
Dealtown

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 30/11/2018.   Η προσφορά ισχύει Τρίτη έως Παρασκευή 11:00-21:00 & Σάββατο 10:00-19:00, Δευτέρα: κλειστά. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες & εορτές. Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα στις παρακάτω επιλογές:   ~69€ για τέσσερις (4) συνεδρίες αδυνατίσματος (Lipolaser, Cavitation & RF)   ~109€ για έξι (6) συνεδρίες αδυνατίσματος (Lipolaser, Cavitation & RF)   Η κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 60-70'.   Αδυνάτισμα Cavitation Η μέθοδος του Ιατρικού cavitation ενεργεί πάνω στο λιπώδη ιστό δημιουργώντας μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα να διαρρηγνύεται η κυτταρική τους μεμβράνη. Έτσι επιτυγχάνεται λιπόλυση με έναν γρήγορο και ανώδυνο τρόπο. Η σπηλαίωση είναι μια μέθοδος αναίμακτη, μη επεμβατική, ασφαλής,  μακράς διαρκείας που στοχεύει στη λιπογλυπτική του σώματος. Αδυνάτισμα Lipo-Laser Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία και τα αποτελέσματά της οδηγούν στην δημιουργία, αρμονικού σχήματος του σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μέσα από μια διαδικασία απόλυτα ασφαλή και ελεγχόμενη τα λιποκύτταρα ψύχονται και παύουν να διογκώνονται στις προβληματικές περιοχές. Ραδιοσυχνότητες RF Οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν θερμική διέγερση του κολλαγόνου, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη του δέρματος στις “προβληματικές” περιοχές. Είναι κατάλληλες για τοπική λιπόλυση, κυτταρίτιδα και επιδερμική σύσφιξη, για γυναίκες, αλλά και άνδρες που θέλουν να απαλλαγούν από το ενοχλητικό σωσίβιο.   Μπορεί να αγοραστεί ένα (1) κουπόνι ανά χρήστη και απεριόριστα για δώρο σε συγγενείς ή φίλους (ένα κουπόνι ανά όνομα).   Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες νωρίτερα στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

Πανορμου 1 Αιγαλεω

Weightloss 

Έκπτωση: 87%
 
Tιμή: 540€  69€
 
  Επιστροφή 7% | 3.9 Safe€uros*
 


*Σημαντική Πληροφορία

Σχετικές Προσφορές


59€ Για 4Μηνο Πρόγραμμα 48 Επισκέψεων, 36 Μηχαν...
  6% | 2.85 Safe€uros

Από 17,90€ Για Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Με Mesog...
  7% | 1.01 Safe€uros

28€ Για Ένα Μηνιαίο Διατροφολογικό Πρόγραμμα Γρ...
  7% | 1.58 Safe€uros

Περιποίηση Σώματος Για Πλούσια Ενυδάτωση, Σύσφι...
  7% | 0.68 Safe€uros

Σχετικά Καταστήματα


Deals365
5%
Προσφορές / Κουπόνια  Προϊόντα 

Special Travel
6%
Προϊόντα  Προσφορές / Κουπόνια 

Thessaloniki mou
6%
Προϊόντα  Προσφορές / Κουπόνια 

Xenodoxeio
7%
Ταξίδια  Ξενοδοχεία  Προσφορές / Κουπόνια 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ