15€ Από 80€ Για Μια (1) Αντηλιακή Θεραπεία Προστασίας Του Προσώπου Σας, Ενάντι Στην Φωτογήρανση Αφυδάτωση Που Προκαλείται Από Τις Ακτίνες Του Ήλιου Στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Mediaspis Στο Περιστέρι! 


15€ Από 80€ Για Μια (1) Αντηλιακή Θεραπεία Προστασίας Του Προσώπου Σας, Ενάντι Στην Φωτογήρανση &Amp; Αφυδάτωση Που Προκαλείται Από Τις Ακτίνες Του Ήλιου Στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Mediaspis Στο Περιστέρι!
Dealtown
Dealtown

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 31/10/2018.   Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η θεραπεία αντηλιακής προστασίας προσώπου περιλαμβάνει τα παρακάτω στάδια:   1)Ντεμακιγιάζ.   2)Peeling με ειδικά στρογγυλοποιημένα μικροσφαιρίδια.   3)Υπέρηχος με serum υαλουργικού και χαβιάρι.   4)Λεμφικό μασάζ για  χαλάρωση και αποσυμφόρηση της  λέμφου.   5)Μάσκα όσμωσης για βαθιά ενυδάτωση.   Μπορεί να αγοραστεί έως 1 κουπόνι ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους.   Δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Mediaspsis.   Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

Παναγή Τσαλδάρη 16, Περιστέρι

Beauty 

Έκπτωση: 81%
 
Tιμή: 80€  15€
 
  Επιστροφή 7% | 0.85 Safe€uros*
 


*Σημαντική Πληροφορία

Σχετικές Προσφορές


Empyrean Massage And Beauty | Αιγάλεω
  5% | 2.22 Safe€uros

Romance Summer - Like Kenzo Summer C522
  20% | 0.81 Safe€uros

Floral Dream - Like Burberry London C517
  20% | 0.81 Safe€uros

De Vil Collagen Body Lotion - MODERN MUSE ESTE ...
  20% | 0.81 Safe€uros

Σχετικά Καταστήματα


Donedeals
6.5%
Προσφορές / Κουπόνια  Προϊόντα 

Exodos24
7%
Διασκέδαση / Ψυχαγωγία  Υπηρεσίες  Προσφορές / Κουπόνια 

Pame Gia Fai
7%
Προϊόντα  Προσφορές / Κουπόνια 

Tourism.gr
7%
Προϊόντα  Προσφορές / Κουπόνια  Ταξίδια 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ