15€ Από 80€ Για Μια (1) Αντηλιακή Θεραπεία Προστασίας Του Προσώπου Σας, Ενάντι Στην Φωτογήρανση Αφυδάτωση Που Προκαλείται Από Τις Ακτίνες Του Ήλιου Στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Mediaspis Στο Περιστέρι! 


15€ Από 80€ Για Μια (1) Αντηλιακή Θεραπεία Προστασίας Του Προσώπου Σας, Ενάντι Στην Φωτογήρανση &Amp; Αφυδάτωση Που Προκαλείται Από Τις Ακτίνες Του Ήλιου Στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Mediaspis Στο Περιστέρι!
Dealtown
Dealtown

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 31/10/2018.   Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η θεραπεία αντηλιακής προστασίας προσώπου περιλαμβάνει τα παρακάτω στάδια:   1)Ντεμακιγιάζ.   2)Peeling με ειδικά στρογγυλοποιημένα μικροσφαιρίδια.   3)Υπέρηχος με serum υαλουργικού και χαβιάρι.   4)Λεμφικό μασάζ για  χαλάρωση και αποσυμφόρηση της  λέμφου.   5)Μάσκα όσμωσης για βαθιά ενυδάτωση.   Μπορεί να αγοραστεί έως 1 κουπόνι ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους.   Δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Mediaspsis.   Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

Παναγή Τσαλδάρη 16, Περιστέρι

Beauty 

Έκπτωση: 81%
 
Tιμή: 80€  15€
 
  Επιστροφή 7% | 0.85 Safe€uros*
 


*Σημαντική Πληροφορία

Σχετικές Προσφορές


69€ Για Εφαρμογή Ενέσιμου Botox Allegran Ή Dysp...
  7% | 3.9 Safe€uros

15€ Για 1 Ολοκληρωμένη Θεραπεία Προσώπου, Λαιμο...
  6% | 0.73 Safe€uros

11€ Από 65€ Για Tριπλή Θεραπεία Προσώπου Extra-...
  7% | 0.62 Safe€uros

99€ Για Αυξητική Χειλιών Με Υαλουρονικό Για Να ...
  5% | 3.99 Safe€uros

Σχετικά Καταστήματα


Dealsafari
5%
Προσφορές / Κουπόνια  Προϊόντα 

GoodDeals
5%
Προϊόντα  Προσφορές / Κουπόνια 

Halandri Deal
7.5%
Προϊόντα  Προσφορές / Κουπόνια 

PromoDeals
7%
Προϊόντα  Προσφορές / Κουπόνια 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ