30€ Από 110€ Για Ένα (1) Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου Για Άνδρες Γυναίκες, Μια (1) Θεραπεία Ακμής Για Τέλειο Δέρμα Χωρίς Ερεθισμούς Με Επαγγελματικά Υποαλλεργικά Προϊόντα Και Δώρο Δυο (2) Θεραπείες Ενυδάτωσης Ή Λεύκανσης Του Δέρματος Ανάλογα Με Της Ανάγκες Της Επιδερμίδας Σας, Από Το Beauty Salon Στο Χαλάνδρι. Επαγγελματική Φροντίδα Για Ένα Υγιές Δέρμα!! Έκπτωση 73%!! 


30€ Από 110€ Για Ένα (1) Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου Για Άνδρες &Amp; Γυναίκες, Μια (1) Θεραπεία Ακμής Για Τέλειο Δέρμα Χωρίς Ερεθισμούς Με Επαγγελματικά Υποαλλεργικά Προϊόντα Και Δώρο Δυο (2) Θεραπείες Ενυδάτωσης Ή Λεύκανσης Του Δέρματος Ανάλογα Με Της Ανάγκες Της Επιδερμίδας Σας, Από Το Beauty Salon Στο Χαλάνδρι. Επαγγελματική Φροντίδα Για Ένα Υγιές Δέρμα!! Έκπτωση 73%!!
Dealtown
Dealtown

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις 31/03/2019.   Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα έως και Σάββατο. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά συγκεκριμένα:   ~ Ένα (1) βαθύ καθαρισμό προσώπου.   ~ Μια (1) θεραπεία ακμής με υποαλλεργικά προϊόντα.   ~ Δώρο δυο (2) θεραπείες ενυδάτωσης ή λεύκανσης του δέρματος ανάλογα με της ανάγκες της επιδερμίδας σας.   Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για ατομική χρήση και υπό μορφή δώρου.   Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες νωρίτερα στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.  

Μιλτιάδου 9, Χαλάνδρι

Beauty 

Έκπτωση: 73%
 
Tιμή: 110€  30€
 
  Επιστροφή 7% | 1.69 Safe€uros*
 


*Σημαντική Πληροφορία

Σχετικές Προσφορές


Romance Summer - Like Kenzo Summer C522
  20% | 0.81 Safe€uros

Floral Dream - Like Burberry London C517
  20% | 0.81 Safe€uros

De Vil Collagen Body Lotion - MODERN MUSE ESTE ...
  20% | 0.81 Safe€uros

6 ΣυνεδρίεςLaser Αποτρίχωσης Για Γυναίκες Και Ά...
  5% | 1.17 Safe€uros

Σχετικά Καταστήματα


Dealtown
7%
Προσφορές / Κουπόνια  Προϊόντα 

Donedeals
6.5%
Προσφορές / Κουπόνια  Προϊόντα 

GoodDeals
5%
Προϊόντα  Προσφορές / Κουπόνια  Μόδα & Ομορφιά 

Special Travel
6%
Προϊόντα  Προσφορές / Κουπόνια 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ