10€ Για Μια (1) Θεραπεία Ή 18€ Για Δυο (2) Θεραπείες Που Περιλαμβάνουν Καθαρισμό Ενυδάτωση Προσώπου, Από Το Venus Style Στην Αθήνα. Ιδανική Θεραπεία Κατάλληλη Για Άνδρες Και Γυναίκες!! 


10€ Για Μια (1) Θεραπεία Ή 18€ Για Δυο (2) Θεραπείες Που Περιλαμβάνουν Καθαρισμό &Amp; Ενυδάτωση Προσώπου, Από Το Venus Style Στην Αθήνα. Ιδανική Θεραπεία Κατάλληλη Για Άνδρες Και Γυναίκες!!
Dealtown
Dealtown

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως τις 30/11/2018.   Η προσφορά ισχύει Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-20:00. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο (γυναίκες & άνδρες) και αφορά συγκεκριμένα στις παρακάτω επιλογές:   ~10€ για έναν καθαρισμό και ενυδάτωση προσώπου.   ~18€ για δύο καθαρισμούς και ενυδατώσεις προσώπου.   Περιλαμβάνει   ντεμακιγιάζ βαθύ και σχολαστικό βιολογικό καθαρισμό προσώπου με ατμό και όζον αφαίρεση σμήγματος χωρίς ερεθισμό peel-off mask από πρωτεϊνες μεταξιού μασάζ με γαλλικές κρέμες κολλαγόνου μάσκα υαλουρονικού οξέος ενυδάτωση με βλαστοκύτταρα ή Βotox (μη ενέσιμο) ή χαβιάρι που συμβάλουν στη λείανση των λεπτών ρυτίδων και απαλύνουν τις βαθιές, για νεανικά και γερασμένα δέρματα!   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο, από συγγενείς ή φίλους.   Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 4-5 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού στα τηλέφωνα που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 2 ημέρες πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού σας και η προσκόμιση του Venus Style, την ημέρα της επίσκεψής σας.

Πατησίων 116, Αθήνα

Beauty 

Έκπτωση: 90%
 
Tιμή: 100€  10€
 
  Επιστροφή 7% | 0.56 Safe€uros*
 


*Σημαντική Πληροφορία

Σχετικές Προσφορές


15€ Για 1 Ολοκληρωμένη Θεραπεία Προσώπου, Λαιμο...
  6% | 0.73 Safe€uros

99€ Για Αυξητική Χειλιών Με Υαλουρονικό Για Να ...
  5% | 3.99 Safe€uros

Μόνο Κάθε Τρίτη!! 15€ Για Μια (1) Βαφή Ρίζας Κα...
  5% | 0.6 Safe€uros

35€ Για Τέσσερις (4) Συνεδρίες Σύσφιξης Προσώπο...
  6% | 1.69 Safe€uros

Σχετικά Καταστήματα


Dealsafari
5%
Προσφορές / Κουπόνια  Προϊόντα 

GoodDeals
5%
Προϊόντα  Προσφορές / Κουπόνια 

Halandri Deal
7.5%
Προϊόντα  Προσφορές / Κουπόνια 

PromoDeals
7%
Προϊόντα  Προσφορές / Κουπόνια 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ